Bingo bytes är en sajt som erbjuder online bingo och sidospel i både datorn och i mobilen. Bingo bytes är baserade på Isle of man och riktar sig främst mot spelare på den brittiska marknaden. Kunder utanför Storbritannien är välkomna men kan inte alltid vinna alla priser. Om en spelare som bor utanför Storbritannien vinner dessa priser får de vanliga ett kontant pris istället.

Bingo bytes använder sig av mjukvara från Cozy Games och är licensierade på Isle of man. Detta innebär för svenskar att vinster från Cozy gaming troligtvis inte är skattefria. För svenskar är det med andra ord oftast bättre att välja ett annat bingorum online såsom t.ex.. Bertil Bingo och Marie Bingo. Dessa sajter erbjuder skattefria vinster och svensk support. Bingo bytes erbjuder endast engelskspråkig support.

Bingo bytes är en del av Live Bingo Network. Eftersom bingo bytes använder den populära mjukvaran från Cozy games och är en del av Live Bingo Network så kommer du kunna hitta ett flertal andra bingorum som erbjuder identiska kampanjer och bonusar. Detta är ganska vanligt inom bingovärden. Sajter med samma mjukvara och inom samma nätverk är ofta identiska sajter som endast skiljer sig på ytan i form av olika förstasidor och utseende. Under denna yta erbjuder de dock samma spel och samma saker. Detta trots att de olika bingo sajterna inom ett nätverk ofta har olika ägare. Om du tycker om bingo bytes bonusar och andra erbjudanden men inte deras utseende eller ägare så finns det fler andra sajter med samma erbjudanden att välja mellan såsom comfybingo.com eller landmarkbingo.co.uk. Om du inte gillar erbjudanden så finns det massor av andra sajter som erbjuder online bingo att välja mellan som använder annan mjukvara och inte ingår i Live Bingo Network.

Bingo bytes erbjuder ett bra utbud av olika bingo spel och har ständigt en stor rad olika kampanjer där man kan vinna extra vinster medan man spelar bingo. Vissa av dessa vinsterna kan ofta vara mycket åtråvärda. Just nu kan man t.ex.. vinna en bil eller 50 000 kronor när man spelar bingo hos bingo bytes. Vid sidan av bingo spelen erbjuder bingo bytes även ett stort utbud av sidospel. Bingo bytes sidospel inkluderar titlar såsom Lucky Devil och Treasures of Egypt. Båda dessa titlar erbjuder stora jackpotter. Hos bingo bytes kan man vid sidan av bingo spela.

  • 6 olika typer av bordsspel
  • 9 olika skraplotter såsom lucky fish, happy hour och lucky 7
  • Nästan 40 olika slotmaskiner. Vissa av dessa är vanliga slottar medan andra är jackpottslottar. I skrivande stund finns det jackpotter värda 50 000 kronor att vinna hos bingo bytes.

Alla spel hos bingo bytes finns tillgängliga både i datorn och i mobilen. Bingo bytes i mobilen är ett modernt bingorum som du kan spela i oavsett var du befinner dig så länge du har en smart phone med dig och internet tillgång. Dvs nästan var som helst i Sverige. Bingo bytes i mobilen fungerar på det flesta moderna telefoner inklusive iOS enheter (iPhone och iPad), Android enheter (Samsung Galaxy och HTC one), black berry och Nokia telefoner. Man får en extra bonus när man börjar spela hos bingo bytes i mobilen. Du kan läsa mer om den längre ner på sidan. Du kan spela alla spel och vinna alla priser oavsett om du spelar på datorn eller i mobilen. Ett undantag från detta kan vara vissa tillfälliga kampanjvinster.

Bingo bytes erbjuder mycket generösa bonusar till nya spelare. Dessa bonusar kan vara värda mycket pengar och två av dem är ”no deposit bonusar” som du kan få utan risker eller åtaganden. Nedan kan du läsa mer om de olika bingo bytes bonusarna.

No deposit bonusar:

”No deposit bonusar” är bonusar som du får utan att behöva sätta in några pengar eller ange något kreditkortsnummer. Allt du behöver göra är att registrera dig och verifiera din email för att få dem. Dessa bonusar är bingorummens sätt att låta dig pröva deras tjänst utan förbindelser eller att behöva riskera några egna pengar. ”No deposit bonusar” är ett utmärkt sätt att pröva nya sajter och nya tjänster på existerande sajter. Du skall inte vara rädd att utnyttja ”no deposit bonusar” för att pröva en sajt även om du redan är medlem och spelar hos en annan. Vem vet. Det är möjligt att du kommer tycka bättre om den nya sajten. Bonusen är där för att du skall kunna pröva och ta reda på det utan att behöva sätta in några pengar. Bingo bytes erbjuder två olika ”no deposit bonusar”. Både är värda GBP 15 eller dvs ca 150 svenska kronor.

  • Den först får du när du registrerar dig på deras webbsida och verifierar din email adress. Denna bonus kan användas till både bingo och sidospel.
  • Den andra ”no deposit bonusen” är för de som vill pröva att spela bingo bytes i mobil. Allt du behöver göra är att besöka sidan i mobilen. Denna bonus kan endast användas för mobilspel. Bingo bytes vill att du skall pröva att spela online eftersom det är mycket bekvämare och spelare som spelar i mobilen spelar ofta mer.

Välkomstbonus:

Bingo bytes erbjuder dig en välkomstbonus i form av en matchningsbonus på dina tre första insättningar. Dessa bonusar är tämligen generösa och kan bidra starkt till hur mycket pengar du har att spela för-och hur länge dessa räcker. Hos Bingo Bytes får du:

  • 200% bonus på din första insättning. Sätter du tex. in 1000 kronor får du 3000 att spela för.
  • 250% bonus på din andra insättning. Sätter du tex. In 1000 kronor får du 3500 att spela för.
  • 300% Bingo bonus på din tredje insättning. Sätter du in 1000 kronor så får du 4000 att spela för.

Som du ser kan du få mycket pengar att spela för hos bingo bytes även om du inte sätter in speciellt mycket.

Bingo bytes är ett bra bingo rum med generösa bonusar och bra kampanjer. Det finns dock bättre bingorum att välja för svenska spelare. Detta då bingo vinster från bingo bytes inte är skattefria och då sajten riktar in sig främst på engelska spelare och inte låter utländska spelare vinna alla priser.