Helgfirande hos Aha Bingo

Aha Bingo firar veckoslutet på stor fot med bland annat bonuserbjudanden, extravinster och frågesport. Har du inget konto hos Aha Bingo? Skapa ett så får du omedelbart 50 kronor att spela för, utan krav på insättning. Prefekt för dig som vill prova på nätbingo utan att riskera några pengar. Väljer du sedan att göra en insättning får du ännu mer bonus. Klicka dig vidare till Aha Bingo för att få veta mer.

50

Fredagsfirande med 50 kronor i bonus

Under fredagen kan alla medlemmar skaffa sig 50 kronor i bonus hos Aha Bingo. Detta är alltså inte ett välkomsterbjudande utan omfattar även dig som är gammal Aha-veteran.

Allt du behöver göra är att sätta in pengar med ditt kort och spela för minst 50 kronor någon gång under fredagen, så får du 50 kronor i bonus. Erbjudandet gäller en gång per person, och maximalt två personer per hushåll (ip-adress).

Bonusen kan inte kombineras med första insättningsbonusen.

Fredagsfest klockan 18:00-23:30

Under fredagskvällen är det fest hos Aha Bingo och du har chans att vinna både bonuspengar och VIP-poäng.

Festligheterna startar i bingorummet Lyckoslanten klockan 18:00, och klockan 19:00-21:00 blir det Dubbel VIP-timme. Varje gång du får en radvinst under en VIP-timme erhåller du förutom den normala vinsten även 200 VIP-poäng.

Fredagsfesten pågår till klockan 23:30 och förutom ovanstående begivenheter blir det bland annat chattspel med frågesport och lekar. Du kan få upp till 120 kronor i bonus och gåvor under kalaset, och det taket omfattar inte Lucky Looser vinster och dylikt. Skulle du nå upp till taket får du välja vilken annan medlem hos Ah Bingo som ska få det överskjutande beloppet. Chans att vara generös med andra ord!

Lördagskryss – vinn upp till 500 kronor

På lördagskvällen är det dags för Lördagskryss i Maxitrippeln. Lördagskrysset pågår klockan 20:30-22:00 och du har chans att vinna upp till 500 kronor i bonuspengar. Du kan antingen rita ditt eget kryss eller skriva ut ett via länken som finns hos Aha Bingo. Krysset består av 10 vågräta och 6 lodräta rader.

Under Lördagskrysset presenterar värden i bingochatten 10 frågor. Skriv in svaren i de vågräta raderna för att få fram det lodräta nyckelordet. Skicka nyckelordet till kryss@ahabingo.com så deltar du i tävlingen, förutsatt att du vid dragningen (det vill säga senast klockan 22:30) har köpt bingobrickor för minst 50 kronor under lördagen.

Det är bra att vara på plats i god tid, för Maxitrippeln har bara plats för 200 spelare och missar man någon av frågorna blir det knepigare att lösa krysset.

Vilka sju personer som har vunnit avslöjas i Maxitrippeln strax efter att dragningen har ägt rum.

  • 1:a pris 500 kronor i bingobonus
  • 2:a pris 400 kronor i bingobonus
  • 3:a pris 300 kronor i bingobonus
  • 4:a pris 200 kronor i bingobonus
  • 5:a pris 100 kronor i bingobonus
  • 6:a pris 100 kronor i bingobonus
  • 7:a pris 100 kronor i bingobonus

Hänt i Veckan – söndagslek hos Aha Bingo

Har du koll på vad som hänt i nyhetsvärlden under veckan som gått? I så fall rekommenderar vi att du deltar i tävlingen Hänt i Veckan som arrangeras under söndagen hos Aha Bingo.

På söndag direkt efter VIP-timmen (kl 20:00) spelas ”Hänt i veckan” i Maxitrippeln och du har chans att vinna bingobonus som du kan köpa bingobrickor för.

Under tio bingoomgångar kommer värden i bingochatten att ställa totalt tio frågor, alla kopplade till nyheter från veckan som gått. Du deltar genom att skriva svaret direkt i chattfönstret. Bland de fem personer som svarar rätt först lottar chattvärden fram en vinnare som får 50 kronor i bingobonus. Du får bara svara en gång på varje fråga och du kan vinna upp till 100 kronor i bingobonus under tävlingen.